Γιατί να μας επιλέξετε
Η εταιρεία APAX ιδρύθηκε το 2005 και σήμερα αποτελεί έναν από τους πρωτοπόρους Οργανισμούς Παροχής Οικονομικών Υπηρεσιών.

Εταιρικό προφίλ

Η εταιρεία APAX, ιδρύθηκε το 2005 και σήμερα, αποτελεί έναν από τους πρωτοπόρους Οργανισμούς Παροχής Οικονομικών & Τεχνικών Υπηρεσιών.

Η εταιρεία μας διαθέτει δύο Εκθεσιακούς Χώρους, στη Χαλκίδα επί της Οδού Αναπαύσεως & Ματσούκα, 19 και στην Αταλάντη επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, 2 καθώς και ένα Τεχνικό Γραφείο στη Ρόδο επί της οδού Εθν. Μακαρίου, 28 τα δώδεκα τελευταία χρόνια, υποδεχόμαστε και επεξεργαζόμαστε εκατοντάδες αναλύσεις σε εβδομαδιαία βάση, με στόχο να προτείνουμε τις πλέον εύστοχες οικονομικές στρατηγικές βάσει των αναγκών και των στόχων του εκάστοτε πελάτη.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι να σας ενημερώνουμε για όλα τα ισχύοντα και εν εξελίξει, κρατικά μέτρα και οικονομικά ζητήματα, που αφορούν και επηρεάζουν την ποιότητα ζωής όλων μας και κυρίως, αυτή των παιδιών μας.

Οτιδήποτε σας προβληματίζει και αποτελεί ένα δύσκολο γνωστικό πεδίο για εσάς, αποτελεί μέριμνά μας να σας το εξηγήσουμε, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία μας, την πολύχρονη εμπειρία μας και την εντρύφησή μας σε όλα τα πεδία οικονομικής δραστηριότητας.

Έτσι, η εταιρεία μπορεί να προσφέρει σήμερα στους πελάτες της, λύσεις μέσα από ένα ευρύ φάσμα επιλογών και με βασικό γνώμονα τις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε πελάτη.

10 λόγοι για να μας εμπιστευθείτε!

Γιατί η εταιρική μας φιλοσοφία, αφορά μόνο στην συμβουλευτικού χαρακτήρα, έγκυρη ενημέρωσή σας, χωρίς καμία χρηματική επιβάρυνση.
Γιατί αυτό που μας κάνει βιώσιμους, διαχρονικούς και διαρκώς αναπτυσσόμενους ως εταιρεία, είναι η ικανοποίησή και η ολοκληρωμένη εξυπηρέτησή σας. Πεποίθησή μας είναι ότι μόνο έτσι διασφαλίζονται οι μακρόχρονες συνεργασίες, οι σχέσεις εμπιστοσύνης και η εταιρική μας εικόνα, που παραπέμπει στην πλέον αξιόπιστη εταιρεία Οικονομικών Συμβούλων στην Ελλάδα.
Γιατί δεν εκπροσωπούμε και δεν λειτουργούμε υπέρ κανενός φορέα, οργανισμού, εταιρείας δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου, άρα, δεν προωθούμε και δεν «λανσάρουμε» το προϊόν ή τα προϊόντα όποιας επωνυμίας.
Γιατί επαγγελματικός μας ρόλος είναι να εστιάζουμε στα θέματα που σας απασχολούν και να προτείνουμε τις πιο υγιείς και ασφαλείς λύσεις της αγοράς, χωρίς να επισείονται μελλοντικοί κίνδυνοι για το εισόδημά σας. Αντίθετα, οι προτάσεις μας αφορούν αποκλειστικά στην διασφάλιση του εισοδήματος και της περιουσίας σας και στην ανάπτυξή τους, προτείνοντας την αξιοποίηση προγραμμάτων, επιδοτήσεων, ευνοϊκών νομοθετικών ρυθμίσεων και αναπτυξιακών οικονομικών πλάνων, που προϋποθέτουν εξειδικευμένη γνώση της αγοράς και συνεχή ενημέρωση.
Γιατί οι προτάσεις μας βασίζονται αποκλειστικά στις δικές σας ανάγκες, απαιτήσεις, προδιαγραφές και περιορισμούς. Εσείς θέτετε το πλαίσιο και εμείς αναλαμβάνουμε να σας παρουσιάσουμε τις ιδανικότερες για εσάς, οικονομικές στρατηγικές, βάσει των συνθηκών και των προοπτικών της αγοράς.
Γιατί έχετε την ευχέρεια να επιλέξετε, να απορρίψετε, να διερευνήσετε περαιτέρω όλες τις προτάσεις μας και να διαπιστώσετε και μόνοι σας, ότι η αξιοπιστία, η συνέπεια και η επιστημονική μας κατάρτιση, είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας μας. Όλες οι προτάσεις μας συνοδεύονται από πλήρη στοιχεία που αιτιολογούν την επιλογή τους από πλευράς μας ενώ ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να ζητήσετε πρόσθετες πληροφορίες και επίσημα στοιχεία.
Γιατί είμαστε οι μόνοι που δεσμευόμαστε εγγράφως για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και για την φερεγγυότητα των προτάσεών μας.
Γιατί οι υπηρεσίες μας, έχουν κυρίως, κοινωνικό χαρακτήρα. Στο πελατολόγιο μας, εντάσσονται και χαίρουν της ίδιας αντιμετώπισης, άνθρωποι που καλούνται να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους με έναν χαμηλό μισθό, ελεύθεροι επαγγελματίες που βιώνουν τις δύσκολες συνθήκες της βαλλόμενης ελληνικής αγοράς, εταιρείες που στοχεύουν σε σταθεροποίηση και περαιτέρω ανάπτυξη, σε ανθρώπους που αναζητούν ευκαιρίες εργασίας με προοπτική και συνέχεια.
Γιατί η συνεργασία μας σημαίνει για μας ότι οφείλουμε ανά πάσα στιγμή να σας ενημερώνουμε για ό,τι τρέχον ισχύει ή είναι προς εφαρμογή και μπορεί να ωφελήσει την επαγγελματική σας δραστηριότητα, τα έσοδα ή τα μελλοντικά σας σχέδια, εφόσον το επιλέξετε.
Γιατί το ανθρώπινο δυναμικό μας απαρτίζεται από ανθρώπους με άρτια κατάρτιση, προσιτότητα και επικοινωνιακή ευχέρεια, επαγγελματισμό και διακριτικότητα, ανθρώπους που εκπαιδεύονται διαρκώς ώστε να σας μεταφέρουν καθημερινά, την πληρέστερη πληροφόρηση.

….και για πολλούς ακόμη λόγους, που μόνο η προσωπική, ανθρώπινη επικοινωνία που τόσο έχει λείψει στις μέρες μας, μπορεί να σας κάνει να τους διαπιστώσετε και να τους αξιολογήσετε κατά την κρίση σας. Η μοναδική προϋπόθεση συνεργασίας μαζί μας, είναι ο προγραμματισμός μίας συνάντησης διάρκειας 30΄, ώστε στο πλαίσιο μίας φιλικής συζήτησης μαζί σας, να έχουμε την δυνατότητα να σας ενημερώσουμε σωστά, έγκυρα και απλά, για θέματα που αφορούν κάθε εργαζόμενο σήμερα, να σας παρουσιάσουμε συνολικά, τις υπηρεσίες μας και να καταγράψουμε από κοινού εκείνα τα στοιχεία προς επεξεργασία, βάσει των οποίων θα επανέλθουμε σε ένα δεύτερο ραντεβού εντός τριών ημερών ώστε να σας προτείνουμε εφικτούς και ρεαλιστικούς τρόπους καλύτερης διαχείρισης του οικογενειακού/επιχειρηματικού σας προϋπολογισμού.

Στην APAX πιστεύουμε:

  • Ότι η σωστή και αντικειμενική ενημέρωση είναι η αφετηρία σωστών επιλογών. Η παραπληροφόρηση και η άγνοια, δρουν αποτρεπτικά και ανασταλτικά στα σχέδια και τα όνειρά μας.
  • Ότι το μέλλον μας και κυρίως, το μέλλον των παιδιών μας, χτίζεται στις επιλογές μας σήμερα, άρα έχουμε υποχρέωση και ευθύνη να το σχεδιάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα.
  • Ότι πρώτη μας σωστή επιλογή, είναι αυτή ανθρώπων δίπλα μας, ικανών να στηρίξουν με την τεχνογνωσία τους τις υπόλοιπες επιλογές μας, με σεβασμό στις ανάγκες μας, τις επιθυμίες μας και προσεγγίζοντας ανθρώπινα, τα άγχη και τις δυσκολίες της καθημερινότητάς μας.

Γιατί…

Σχεδιάζουμε μια φορά, για μια ζωή, ένα ευοίωνο μέλλον!

Θα ήταν χαρά μας αν με δική σας ή δική μας πρωτοβουλία, προγραμματίσουμε σύντομα, μία συνάντηση στον χώρο μας ή στον δικό σας.

APAX Consulting Services (Video)