SOFTLINE 70 AD

VEKA SOFTLINE 70 AD

SOFTLINE 70 AD

1. Απαράμιλλη ποιότητα VEKA: προφίλ Α‘ κατηγορίας κατά DIN EN 12608 με πάχος εξωτερικού τοιχώματος 3 mm και τοιχώματα 2,7 mm στις γωνίες και τις ενώσεις (ανοχή 0,2 mm).
2. 2 Ελαφρώς στρογγυλεμένα περιγράμματα που χαρίζουν στο σύστημα SOFTLINE κλασικό σχεδιασμό.
3. Υψηλοί συντελεστές θερμομόνωσης έως και Uw = 0,76 W/(m2K)* επιτυγχάνονται ανάλογα με την υάλωση και μειώνουν αισθητά το κόστος θέρμανσης.
4. Υψηλής ποιότητας στεγανοποιητικά λάστιχα σε ελκυστικό γκρι ή μαύρο χρώμα. Το στεγανοποιητικό σύστημα κλεισίματος με δύο επίπεδα στεγανοποίησης κρατά αξιόπιστα το κρύο, τα ρεύματα αέρα και την υγρασία μακριά.
5. Γαλβανισμένοι μεταλλικοί οπλισμοί σύμφωνα με τις οδηγίες κατεργασίας της VEKA που φροντίζουν για τη στατική ασφάλεια και τη διαρκή λειτουργία.
6. Προφίλ 5 θαλάμων με βάθος βάσης 70 mm που αξιοποιεί με βέλτιστο τρόπο τη μονωτική δράση του αέρα.

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ SOFTLINE 70 AD

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ
Η τεχνολογία πολλαπλών θαλάμων των προφίλ VEKA φροντίζει για έναν ιδιαίτερα χαμηλό συντελεστή θερμοπερατότητας. Έτσι, μειώνεται η κατανάλωση ενέργειας και μαζί και το κόστος θέρμανσης.

ΑΡΙΣΤΗ ΟΙΚΙΑΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
Χάρη στις εξέχουσες μονωτικές ιδιότητες των προφίλ της VEKA υπάρχουν πολύ μικρές διαφορές θερμοκρασίας στο χώρο και, έτσι, νιώθετε θαλπωρή και άνεση στο σπίτι. Επιπλέον, τα αξιόπιστα στεγανοποιητικά λάστιχα δεν αφήνουν καμία ευκαιρία στο κρύο και τα ρεύματα αέρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Τα παράθυρα πρέπει να ανταποκρίνονται σε τελείως διαφορετικές απαιτήσεις ασφαλείας ανάλογα με τη θέση και την προσβασιμότητά τους. Τα παράθυρα με προφίλ της VEKA μπορούν να εξοπλίζονται ανάλογα με τις προσωπικές σας επιθυμίες με ειδικούς μηχανισμούς, υαλοπίνακες και πόμολα παρέχοντας αντιδιαρρηκτική προστασία.

ΙΔΑΝΙΚΗ ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ
Ο θόρυβος περιορίζει την οικιακή άνεση και μπορεί να επηρεάσει ακόμη και την υγεία. Ακόμη και στη βασική έκδοση, τα κουφώματα με προφίλ της VEKA παρέχουν προστασία από το θόρυβο και μπορούν επιπλέον να εξοπλίζονται μέχρι την ανώτερη κατηγορία ηχομόνωσης.

ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ
Τα χρωματιστά παράθυρα και οι πόρτες τονίζουν τη διαμόρφωση του χώρου. Με περισσότερες από 50 αποχρώσεις και απομιμήσεις ξύλου, σας προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις για κάθε γούστο και κάθε τύπο κατοικίας.

ΑΞΙΑ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ
Τα καινούργια κουφώματα είναι μια αποδοτική επένδυση, που ανεβάζουν την αξία του ακινήτου σας. Τα υψηλής ποιότητας προφίλ της VEKA με την ιδιαίτερα λεία επιφάνεια διατηρούν την ομορφιά τους για πολλά χρόνια, καθαρίζονται γρήγορα και χωρίς κόπο και δεν χρειάζονται ποτέ βάψιμο.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς

Μόλις λάβουμε το αίτημά σας, θα σας καλέσουμε το συντομότερο δυνατόν για να σας εξυπηρετήσουμε.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς

Μόλις λάβουμε το αίτημά σας, θα σας καλέσουμε το συντομότερο δυνατόν για να σας εξυπηρετήσουμε.

Στην APAX είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας βήμα!

APAX.GR © 2017-2024